Sunday, January 7, 2007

I Riket Annorlunda....

Någonstans i Riket Annorlunda genomlider den här http://home.swipnet.se/revivalist_eksten mannen sina dagar. Livet är en kamp för alla, men för honom består tillvaron enbart av en aldrig sinande ström av oerhörda skandaler och fadäser. Helle Klein har börjat plugga till präst! Svenska kyrkan ordnar en humanitär insamling till de civila i Libanon! Ett lesbiskt par fick adoptera varandras barn! Han tar också varje chans han får att spy galla över "de sk palestinierna." (sic) Då och då dyker det upp någon ljusglimt i hans nattsvarta tillvaro, t.e.x var det för honom ett oerhört stort glädjebesked att en transsexuell man inte fick heta Susanne, att Sten Andersson lämnade denna jämmerdal i höstas och att ovan nämnda insamling till Libanon gick dåligt (!)
Den som vill skriva en hälsning i gästboken kan dock inte vara säker på att den når ut, eftersom det är den hårdast modererade gästboken på webben.
Och efter att ha spanat in svågern "Jörg" längst ner på sidan behöver ingen längre tvivla på att Gud har humor....

Prova även www.free.christian.missionsaid.global.nu/

2 comments:

Germunds Blog said...

Hej Lisa,

Nils Alvar Vajda Ekstén är, enligt de egna orden ett "Herrens Unikum".

Nog är han ett unikum alltid! Förutom att han är särskrivningarnas okrönta konung, är han ett finansiellt geni, med tanke på alla dyra utlandsresor han unnar sig med sin lilla sjukpension. Men det får väl Försäkringskassan reda ut. Möjligtvis är det så att hans insamlingsverksamhet bidrar till resekostnaderna.

Lisa said...

Det skulle man kanske kunna tänka sig...sedan tycker jag också att det är konstigt med en församling bestående av två personer. Jag har iallafall inte hört talas om några fler församlings- medlemmar än Nils-Alvar och Luludji,men de andra kanske ligger lågt...